ukenru
sestra-pro-stan-sentsova-kinets-blizko

Сестра про стан Сенцова: кінець близько

 • 14316 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Сестра українського політв'язня Олега Сенцова Наталя Каплан заявила про те, що її брат перебуває в поганому фізичному стані і "кінець близько". Про це вона написала у своєму Facebook, передає УНН.

"Все не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близько, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, ніяких! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається", - написала вона.

Каплан підкреслила, що ЄСПЛ наполягає про переведення до цивільної лікарні, причому ближче до місця прописки. Олег Сенцов від такої пропозиції відмовився, каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, над ним знущаються ще більше, ніж в тюремній.

Нагадаємо, Польща, США і кілька інших країн хочуть нагадати про Олега Сенцова. Дипломати беруть участь в розробці декларації з закликом про звільнення українця.

Європейський суд з прав людини запропонував українському режисерові Олегу Сенцову припинити голодування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП