rozglyad-schodo-impichmentu-trampa-u-senati-mozhe-zakinchitisya-31-sichnya

Розгляд щодо імпічменту Трампа у Сенаті може закінчитися 31 січня

 • 10261 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Розгляд по імпічменту Дональда Трампа підходить до свого завершення, незважаючи на спроби демократів викликати на слухання додаткових свідків. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Голос Америки".

Третій за старшинством сенатор-республіканець Джон Баррассо в бесіді з журналістами в четвер заявив, що республіканцям, швидше за все, вдасться запобігти зусиллям демократів за викликом свідків і завершити розгляд в п'ятницю, 31 січня.

"Ми все ще дуже позитивно налаштовані щодо цього. Динаміка така, що завтра відбудеться фінальне голосування і ми завершимо розгляд в п'ятницю", - заявив Баррассо.

У п'ятницю кожна із сторін повинна представити заключні аргументи, а потім сенатори проголосують за питання про необхідність виклику свідків.

Відзначається, що демократам в будь-якому випадку не вдасться заручитися підтримкою двох третин Сенату, щоб усунути президента від влади, однак виклик свідків може завдати політичний збиток Трампу, який збирається виставити свою кандидатуру на виборах президента в цьому році.

Нагадаємо, помічниця Пенса, яка чула розмову Трампа із Зеленським, звільняється з Білого дому.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Нідерландах відбувається страйк вчителів

     • 12370 переглядiв

    На Кіровоградщині горіла аптека

     • 14263 переглядiв

    Кількість жертв коронавірусу у Китаї досягла 213 осіб

     • 21360 переглядiв