rosiiskyi-opk-zdaten-vyrobliaty-ponad-100-boiovykh-tankiv-shchomisiatsia-isw

російський ОПК здатен виробляти понад 100 бойових танків щомісяця - ISW

 • 23697 переглядiв

російська оборонна промисловість може виробляти понад 100 основних бойових танків на місяць, що дозволяє їй замінити втрати і підтримувати темпи бойових дій в Україні.

Російський військово-промисловий комплекс може випускати щонайменше 100 основних бойових танків щомісяця. Це дає змогу збройним силам рф компенсувати втрати на полі бою та підтримувати темп війни. Про це йдеться у новому звіті Інституту вивчення війни (ISW), інформує УНН

Деталі

За даними Міноборони Британії, російська оборонно-промислова база може виробляти щонайменше 100 основних бойових танків щомісяця і, таким чином, здатна замінити втрати на полі бою, що дозволить російським військам зберегти нинішній темп бойових дій "в осяжному майбутньому". 

Єдиний російський виробник танків "Уралвагонзавод", за повідомленнями, виробляв 20 танків щомісяця станом на березень 2023 рік. 

Заступник голови ради безпеки росії дмитро медведєв тоді заявляв, що російський ОПК може виробляти 1500 основних бойових танків у 2023 році, тобто в середньому 125 танків на місяць. 

Завдяки співпраці КНДІСЕ та іноземних журналістів у Нідерландах арештували трьох людей, які постачали в рф товари в обхід санкцій - Рувін30.01.24, 11:57

Міністерство оборони росії заявило 30 січня, що російське підприємство ОПК "Новатор" виконало державне оборонне замовлення на крилаті ракети "Калібр" і балістичні ракети "Іскандер" у 2023 році. Генеральний директор "Новатора" фарід абдрахманов доповів міністру оборони росії сергію шойгу, що "Новатор" виконав державне оборонне замовлення на "Калібри" та "Іскандери" у 2023 році, перейшовши на цілодобове виробництво та створивши тризмінний графік роботи на всіх своїх заводах.

 За словами абдрахманова, "Новатор" вже виконав 17% державного оборонного замовлення на 2024 рік. 

Пхеньян має серйозні ресурси: Буданов про співпрацю росії з КНДР30.01.24, 22:14

Заступник начальника Головного управління військової розвідки України Вадим Скібіцький заявляв 15 січня, що російські війська не включали крилаті ракети "Калібр" у серії своїх ударів по Україні з середини вересня 2023 року, ймовірно, в рамках зусиль зі створення ракетного резерву, і що росія, ймовірно, має труднощі з виробництвом крилатих ракет "Калібр", оскільки вони вимагають багато іноземних компонентів, заблокованих міжнародними санкціями. 

Британська розвідка: російська авіація дедалі частіше бомбить свої міста30.01.24, 14:29

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Пентагоні прокоментували надання Україні бомб GLSDB

     • 24840 переглядiв

    Херсон вранці зазнав удару армії рф, є поранений - МВА

     • 20576 переглядiв