ukenru
rosiiski-viiska-obstrilialy-vyborchu-dilnytsiu-v-okupovanii-kakhovtsi-partyzany

російські війська обстріляли виборчу дільницю в окупованій Каховці - партизани

 • 49788 переглядiв

російські війська обстріляли виборчу дільницю в окупованій Каховці, повідомляє партизанський рух "АТЕШ". Крім того, окупанти планують здійснювати провокації та теракти на виборчих дільницях на окупованих територіях, щоб звинуватити проукраїнськи налаштоване населення.

В окупованій Каховці російські війська обстріляли виборчу дільницю. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" із посиланням на свого агента із росгвардії, передає УНН.

Партизани наголошують, що після такого "обстрілу" зазвичай рашисти проводять обшуки у місцевих, тож закликають бути обережними.

Додамо

Раніше партизани "АТЕШ" повідомили, що окупанти протягом трьох днів планують провести низку провокацій і терактів на виборчих дільницях, з метою звинуватити проукраїнське населення півострова в їх організації та проведенні.

"Ці оголошення були виявлені не тільки в Джанкої, а й у Генічеську, Мелітополі, Маріуполі, Донецьку та Луганську. Ми настійно рекомендуємо у період проведення фейкових виборів, не відвідувати громадські місця та виборчі дільниці", - повідомили партизани.

рашисти планують теракти на "виборчих дільницях" на окупованих територіях України - активісти14.03.24, 18:59 • [views_0]