rosiiany-obstrilialy-10-naselenykh-punktiv-na-khersonshchyni-poraneno-4-liudyny-poshkodzheno-budynky-ova

росіяни обстріляли 10 населених пунктів на Херсонщині, поранено 4 людини, пошкоджено будинки - ОВА

 • 28253 переглядiв

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема були пошкоджені 11 багатоповерхівок та 23 приватні будинки.

Минулої доби росіяни обстріляли 9 населених пунктів на Херсонщині та місто Херсон. Наразі відомо про 4 поранених, а також про пошкодження багатоповерхівок та приватних будинків, передає Херсонська ОВА, пише УНН.

Деталі

Як повідомляє Херсонська ОВА, що станом на 6 ранку окупанти обстріляли Новотягинку, Тягинку, Придніпровське, Кізомис, Зміївку, Інгулець, Велетенське, Станіслав, Осокорівку, Антонівку та місто Херсон.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема були пошкоджені 11 багатоповерхівок та 23 приватні будинки. Зафіксовані обстріли 4 адмінбудівель та трансформаторної підстанції

- додають в ОВА.

Окрім того, внаслідок влучань у селах Інгулець та Станіслав Херсонського району пошкоджені два навчальні заклади та автівки й гаражі. У Велетенському Херсонського району ворог поцілив у газогін. Четверо людей отримали поранення.

Нагадаємо

Вночі підрозділи ППО збили 12 безпілотників-камікадзе і 2 ракети Х-59, але один збитий безпілотник спричинив руйнування, пожежу і жертви в житловому районі Одеси.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

До Києва прибули прем’єр-міністри Італії та Бельгії

 • 47447 переглядiв

Джастін Трюдо і Борис Джонсон у Києві - Гончаренко

 • 112476 переглядiв

Повітряні сили знищили 12 російських БпЛА та 2 ракети Х-59

 • 37399 переглядiв