rosiiany-namahaiutsia-prorvaty-front-na-trokh-napriamkakh-bakhmutskomu-avdiivskomu-ta-novopavlivskomu

росіяни намагаються прорвати фронт на трьох напрямках: Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському

 • 15645 переглядiв

російські війська посилюють атаки на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, прагнучи прорвати українську оборону та вийти до кордонів Донецької та Луганської областей, в той час як українські війська укріплюють позиції у Серебрянському лісі.

На Бахмутському, Авдіївському, і Новопавлівському напрямках спостерігається загострення ситуації, проте українські оборонні сили контролюють обстановку. російська армія інтенсифікує атаки, спрямовуючи основні зусилля на прорив фронту. Про це розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин у ефірі телемарафону, передає УНН.

На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках обстановка відносно загострилась, тривають важкі бої. Проте вона контрольована силами оборони. Ворог намагається захопити стратегічну ініціативу і прорвати лінію фронту. Він зосередив основні зусилля на кількох напрямках, створивши певну перевагу в силах та засобах 

- каже Волошин.

За його словами, лінія фронту змінюється динамічно. російська армія активно атакує позиції українських захисників, використовуючи артилерію, безпілотні літальні апарати та авіацію. Головна мета ворога - досягнути адміністративних кордонів Донеччини та Луганщини.

Він також розповів, що силам оборони вдалося покращити своє тактичне положення в районі Серебрянського лісу.

Нагадаємо

У Донецькій області російські війська минулої доби здійснили 1967 обстрілів, зокрема 10 населених пунктів.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

У Киргизстані вантажівка з морозивом збила 29 школярів

 • 16514 переглядiв