rosiiany-khochut-zaluchyty-do-boiovykh-dii-v-ukraini-strokovykiv-tsentr-natssprotyvu

росіяни хочуть залучити до бойових дій в Україні строковиків - Центр нацспротиву

 • 21060 переглядiв

росіяни планують залучити призовників до участі в бойових діях в Україні, доручивши ФСБ відбір призовників та запровадивши фінансове заохочення за виконання небезпечних завдань, повідомляє Центр національного спротиву.

росіяни хочуть залучити строковиків до участі в бойових діях на тимчасово окупованих територіях України. Для цього планується запровадити нову систему фінансових доплат, а курирувати питання відбору строковиків буде фсб рф, повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

росіяни мають намір залучати до участі в бойових діях на тимчасово окупованих територіях України строковиків. Зокрема зазначається, що регіональні управління фсб мають відбирати призовників у військових комісаріатах за власними критеріями, щоб замість зс рф вони йшли в спецслужбу 

- повідомляє ЦНС з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що для строковиків з високою ймовірністю запровадять нову систему фінансових доплат, яка передбачає виконання стрибків із парашутом із літального апарата відповідно до програми (плану) оперативно-бойової, навчальної підготовки, а також під час проведення оперативно-бойових заходів.

Нагадаємо

Окупаційні війська рф відкривають центри з навчання операторів дронів у тимчасово захоплених містах України.

Популярні

Новини по темі

Повітряні сили ЗСУ попередили про ракету у напрямку Черкащини

 • 29042 переглядiв