rosiiany-dopravyly-maizhe-170-tys-tonn-pshenytsi-z-okupovanoi-luhanshchyny-do-rostovskoi-oblasti

росіяни доправили майже 170 тис. тонн пшениці з окупованої Луганщини до ростовської області

 • 72204 переглядiв

росіяни вивезли майже 170 тис. тонн пшениці з тимчасово окупованої Луганської області в ростовську, нехтуючи стратегічними запасами.

Майже 170 тисяч тонн пшениці з окупованої Луганщини доправлено до ростовської області. Продовжують палати ліси поблизу Рубіжного. Загарбники не мають достатніх сил, засобів та бажання, аби ліквідувати пожежу. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в Telеrgram, передає УНН.

Попри втрату цьогорічного врожаю, яка сталася через низьку температуру повітря протягом травня, росіяни продовжують вивозити зерно з території так званої "лнр". Відомо, що майже 170 тисяч тонн пшениці з окупованої Луганщини доправлено до ростовської області

- написав Лисогор.

Також він повідомив, що попри оголошення надзвичайної ситуації з цього приводу, сільгосппродукцію також було спрямовано до воронезької, білгородської, волгоградської, тульської областей та краснодарського краю.

Лисогор зазначив, що про стратегічний запас влада "лнр" не думає - головне гроші.

Продовжують палати ліси поблизу Рубіжного. Загарбники не мають достатніх сил, засобів та бажання, аби ліквідувати пожежу. Єдине що - звернулися до жителів сусідньої Кудряшівки, аби ті покинули своє житло задля безпеки. Далі - як дозволить природа

- повідомив Лисогор.

Доповнення

31 травня Луганська обласна військова адміністрація повідомляла, що окупанти збільшують кількість блокпостів на захоплених два роки тому територіях – шукають чоловіків, навколо Рубіжного і Сєвєродонецька продовжують палати ліси.

На окупованих територіях Луганщини надзвичайна ситуація через загибель врожаю - ОВА30.05.24, 13:10

Популярні

Новини по темі

Окупанти постійно атакують Білогорівку - Лисогор

 • 38268 переглядiв

У Запоріжжі перекрили рух через ДніпроГЕС

 • 39080 переглядiв

Уночі ППО збила 35 ракет та 46 дронів

 • 31908 переглядiв

Окупанти 546 разів ударили по Запорізькій області

 • 31071 переглядiв