rosiiany-10-raziv-hatyly-iz-vazhkoi-artylerii-ta-droniv-po-nikopolshchyni-ye-postrazhdala-ta-ruinuvannia

росіяни 10 разів гатили із важкої артилерії та дронів по Нікопольщині: є постраждала та руйнування

 • 28915 переглядiв

російські війська 10 разів обстріляли з важкої артилерії та безпілотників населені пункти Нікопольського району, поранивши 69-річну жінку та завдавши руйнувань житловим будинкам, медичному центру, газопроводу та лініям електропередач.

Протягом неділі, 26 травня, російські війська 10 разів вдарили по Нікопольщині Дніпропетровської області. Обстрілювали населені пункти з важкої артилерії, також били дронами-камікадзе. Внаслідок ворожих атак постраждала 69-річна жінка, пошкоджені будинки,  медичний центр, газопровід і лінії електропередач. Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УНН

Під час однієї з атак у Нікополі постраждала 69-річна жінка. З контузією її госпіталізували. Лікарі оцінюють стан потерпілої як середній

- написав Лисак у Telegram.

За його словами, у місті пошкоджені двоповерховий і триповерховий будинки та 24 приватні оселі. 

Також зазнали руйнувань магазин і приміщення медичного центру. Зачепило 17 господарських споруд, 2 теплиці, 5 авто, сонячні панелі, газопровід і лінії електропередач.

Гучно було також у Марганецькій та Мирівській громадах. За даними очільника ОВА, там обійшлось без постраждалих і жертв. Чи є руйнування – з'ясовують фахівці.

Удар рф по Епіцентру в Харкові: кількість жертв зросла до 16 26.05.24, 16:14

Популярні

Новини по темі

Шольц проти використання німецької зброї по цілях у росії

 • 100319 переглядiв