rosiia-rozdast-propahandystski-shchodennyky-shkoliaram-z-okupovanoi-donechchyny-tsentr-natssprotyvu

росія роздасть пропагандистські щоденники школярам з окупованої Донеччини - Центр нацспротиву

 • 27979 переглядiв

На окупованій Донеччині планують роздати понад 100 тисяч шкільних щоденників з російською пропагандою. Щоденники розроблені псевдоісториками за фінансування Кремля та містять викривлені історичні факти.

На окупованій території Донецької області росіяни хочуть роздати дітям шкільні щоденники, які розроблені за підтримки псевдоісториків та містять безліч російської пропаганди. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що учням тимчасово окупованої Донеччини роздадуть понад 100 тисяч примірників уніфікованих пропагандистських щоденників.

Щоденники розробляли місцеві псевдоісторики за повного фінансування з кремля. Він переповнений інформацією про рускій мір та його скрєпи, викривленими історичними фактами, а також хвалебними одами "героям", які принесли в український Донбас разом із війною смерть та розруху

- заявили в Центрі нацспротиву. 

Доповнення

В Спротиві додають, що російська пропаганда вже проникла у всі сфери життя на окупованих територіях.  Зокрема, нещодавно у ТО Донецьку місцеві колаборанти змоделювали засідання ООН на тему дотримання прав молоді у світі.

Організаторами цього "цирку" став молодіжний парламент псевдоутворення днр.

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що росіяни привозять робітників з рф та Криму до окупованого заповідника Асканія-Нова в Україні в рамках "промислового туризму".

Популярні

Новини по темі

Ситуація у Чорному морі докорінно не змінилась – Плетенчук

 • 16986 переглядiв

Кабмін затвердив створення нової системи “е-Консул”

 • 23555 переглядiв