rf-poshyriuie-dezinformatsiiu-pro-mobilizatsiiu-v-ukraini-dyskryminuiuchy-natsmenshyny

рф поширює дезінформацію про мобілізацію в Україні, дискримінуючи нацменшини

 • 25116 переглядiв

Російська пропаганда поширює дезінформацію про те, що Україна дискримінує нацменшини під час мобілізації, щоб зірвати мобілізаційну кампанію і розпалити внутрішню ворожнечу.

Терористична країна поширює фейки про мобілізацію в Україні, заявляючи про дискримінацію певних суспільних груп. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

Пропагандистські російські Telegram-канали поширюють дезінформацію про те, що "київський режим" використовує національні меншини як "гарматне м'ясо" під час мобілізації. Вони стверджують, що будь-який супротив цій мобілізації жорстоко придушується військкомами.

Насправді, рф намагається зірвати мобілізаційну кампанію, яка нині триває в Україні. У своєму арсеналі пропаганда використовує фейкові новини про нібито дискримінацію певних суспільних груп з боку Києва.

Зауважимо, що залучення громадян до виконання військового обов’язку відбувається рівномірно, без урахування регіональної, національної, релігійної чи будь-якої іншої приналежності людини.

Поширюючи подібні фейки, ворог намагається розпалити відчуття несправедливості в українському суспільстві та спровокувати внутрішню ворожнечу.

рф поширює "новину" про прибуття військ НАТО в Україну08.03.24, 00:56

Популярні

Новини по темі

Українська "Дія" отримала срібну кнопку YouTube

 • 20976 переглядiв