reuters-kamala-harris-obyraie-kandydata-u-vitseprezydenty-ssha-sered-hubernatoriv-pensylvanii-ta-minnesoty

Reuters: Камала Гарріс обирає кандидата у віцепрезиденти США серед губернаторів Пенсильванії та Міннесоти

 • 21554 переглядiв

Камала Гарріс розглядає Джоша Шапіро та Тіма Волза як кандидатів у віцепрезиденти США. Вибір буде оголошено до 6 серпня, що є ключовим рішенням для її передвиборчої кампанії проти республіканців.

Камала Гарріс обирає кандидата у віцепрезиденти між губернатором Пенсильванії Джошем Шапіро та губернатором Міннесоти Тімом Волзом. Про це пише Reuters, посилаючись на обізнані джерела, передає УНН.

Деталі

Очікують, що Гарріс оголосить про свій вибір до вівторка, 6 серпня. Поки невідомо, чи ухвалила вона остаточне рішення, зазначають джерела Reuters.

Вибір кандидата у віцепрезиденти — це одне з найважливіших питань у передвиборчій кампанії Гарріс. Вдало обрати віцепрезидента важливо, щоб успішно кинути виклик республіканцям Дональду Трампу та Джеймсу Девіду Венсу.

йдеться у повідомленні.

51-річний Джош Шапіро — популярний губернатор штату Пенсильванія, в якому обовʼязково треба перемогти, щоб перемогти у виборах в цілому. Крім того, він умілий оратор, який знає, як достукатися до селян — а це завжди було слабким місцем демократів. А ще Шапіро може стати першим віцепрезидентом-євреєм, тоді як Гарріс прагне стати першою жінкою-президентом США.

60-річний Тім Волз — колишній вчитель і військовий Національної гвардії США, губернатор штату Міннесота. Він зможе обійти Венса в боротьбі за голоси зі штатів Середнього Заходу.

Камала Гарріс випереджає Трампа в опитуванні на президентських виборах05.08.24, 05:14

Популярні

Новини по темі

Київ зазнав ракетного удару: стали відомі наслідки

 • 27496 переглядiв

На Тернопільщині перекинулася автоцистерна: загинула людина

 • 14148 переглядiв

У Києві та області пролунали вибухи

 • 35535 переглядiв

Суд США визнав Google монополістом на ринку онлайн-пошуку

 • 36155 переглядiв

Росія обстріляла Сумщину 35 разів: 1 загиблий, 2 поранених

 • 33333 переглядiв

У ДТП на Хмельниччині травмувались 7 дітей та один дорослий

 • 16199 переглядiв