ptsu-podiakuvala-kiperu-za-poiavu-v-odesi-vulyts-volodymyra-velykoho-i-yaroslava-mudroho

ПЦУ подякувала Кіперу за появу в Одесі вулиць Володимира Великого і Ярослава Мудрого

 • 37534 переглядiв

Одеська єпархія ПЦУ висловила вдячність за перейменування вулиць на честь князів Володимира Великого та Ярослава Мудрого. Церква подякувала громаді, владі та активістам за збереження пам'яті про видатних будівничих України.

Одеська єпархія православної церкви України подякувала очільнику облдержадміністрації Олегу Кіперу за перейменування місцевих вулиць, передає УНН.

Деталі

Мова, зокрема, про появу в Одесі вулиць (проспектів) святих Володимира Великого і Ярослава Мудрого - великих князів Київської Руси-України.

Це видатні князі, які розбудовували Київську державу та святу Церкву Православну на землях, які зараз їхні пра-правнуки - мужні воїни ЗСУ звільняють від багатовікового окупанта для відновлення історичної справедливості. Вулиці на честь видатних наших князів перейменовано розпорядженням голови Одеської обласної військової державної адміністрації Олега Кіпера

- йдеться у повідомленні.

Церква подякувала громаді, обласній владі Одещини, активістам й історикам за відновлення й збереження пам’яті про видатних будівничих України святих Володимира Великого та Ярослава Мудрого.

Популярні

Новини по темі

У неділю в Україні не планують вимикати світло

 • 36026 переглядiв