pryvlasnyv-ponad-250-tys-hrn-na-remonti-ukryttia-na-kyivshchyni-vykryly-dyrektora-tovarystva

Привласнив понад 250 тис. грн на ремонті укриття: на Київщині викрили директора товариства

 • 21338 переглядiв

Київська обласна прокуратура повідомила про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю. Його звинувачують у допомозі привласнення грошей із місцевого бюджету.

У Білогородці Київської області оголосили підозру директору товариства, який здійснював технагляд за ремонтом укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки й сприяв розтраті 250 тис. бюджетних коштів. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури, пише УНН.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактами пособництва у привласненні чужого майна та службового підроблення (ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального Кодексу України),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Розслідуванням встановлено, що підозрюваний здійснював технагляд за ремонтом укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки на замовлення комунального підприємства Білогородської сільської ради Бучанського району.

Достовірно знаючи, що підрядник у звітній документації викривив інформацію про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів, він погодив та підписав акт приймання виконаних робіт. На підставі цього документа підряднику перераховано бюджетні кошти.

Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи, підрядна організація безпідставно отримала зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів.

Обвинувальний акт стосовно підрядника розглядається у суді.

Нагадаємо

Прокуратура повідомила про підозру виконувачу обов’язків начальника відділу освіти однієї із міськрад області та її спільнику на Дніпропетровщині у розкраданні 5,4 млн гривень на закупівлі модульних укриттів для школярів.

Популярні

Новини по темі