proty-rosiiskoho-opozytsionera-ponomarova-fsb-vidkryla-shche-chotyry-spravy

Проти російського опозиціонера Пономарьова фсб відкрила ще чотири справи

 • 23716 переглядiв

російська фсб порушила ще чотири кримінальні справи проти опозиціонера Іллі Пономарьова, який проживає в Україні, звинувативши його в державній зраді, участі в терористичній організації і публічних закликах до терору.

російське фсб порушила додаткові кримінальні справ у відношенні опозиціонера Іллі Пономарьова, який живе в Україні. Про це пишуть росЗМІ, передає УНН.

Деталі

За даними росЗМІ, Пономарьова звинувачують у державній зраді, участі в терористичній організації та публічних закликах до терору. Уточнюється, що справи об'єднані в єдине провадження.

У повідомленні фсб також йдеться про те, Пономарьова звинувачують в участі в діяльності легіону "Свобода Росії", який воює на боці України. Також фсб стверджує, що у квітні 2022 року Пономарьов перебував на території заводу "Азовсталь", який атакувала російська армія, та контактував з командирами полку "Азов".

Пономарьов прокоментував новину у себе в фейсбуці, зазначивши, що продовжує боротьбу з путінізмом.

Раніше стосовно Пономарьова вже було відкрито кримінальну справу за статтею про участь у діяльності небажаної організації. У 2022 році мвс оголосило його в розшук і заочно заарештувало за статтею про так звані фейки про російську армію.

G7 розглядає варіант використання російських активів як застави для залучення коштів для України - Bloomberg05.02.24, 11:20

Анастасія Рябоконь

Політика

Популярні

Новини по темі

У Греції заперечили, що поставлятимуть в Україну ракети С-300

 • 24629 переглядiв