propagandistski-zmi-poshiryuyut-informatsiyu-scho-ukrayinski-viyskovi-samovilno-polishayut-liniyi-frontu

Пропагандистські ЗМІ поширюють інформацію, що українські військові самовільно полишають лінії фронту

 • 184491 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що ворог продукував протягом 11 серпня, передає УНН.

Деталі

1. Колаборанти-«керівники» тимчасово окупованих територій Запорізької області заявили: «влада України готує масштабну провокацію на Запорізькій АЕС, щоб шантажувати Європу загрозою ядерної катастрофи, а Київ навмисно намагається поцілити у сховище ядерних відходів на ЗАЕС, щоб спровокувати вибух «брудної бомби». Це дезінформація!

2. Представник МЗС рф нечаєв заявив: «безконтрольне накачування Києва озброєнням вже призвело до масштабного збільшення його контрабанди та появи на «чорному ринку»… за наявною інформацією, правоохоронці країн ЄС щомісяця вилучають і повертають до України сотні одиниць автоматичної зброї та десятки тисяч набоїв, які нелегально надходять із цієї країни». Це фейк!

3. Пропагандистські ЗМІ рф з посиланням на російське Міноборони заявили: «фіксується масове дезертирство та самовільне залишення українськими націоналістами позицій на лінії фронту». Це маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затримали пропагандиста з Маріуполя.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли вночі три райони Харкова

     • 294506 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 12 серпня

     • 114946 переглядiв