prikordonniki-znayshli-v-prichepi-vantazhivki-nelegaliv-yaki-namagalis-viyikhati-do-moldovi

Прикордонники знайшли в причепі вантажівки нелегалів, які намагались виїхати до Молдови

 • 149571 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Українські прикордонники опублікували відео в Telegrem на якому під час обстеження вантажівки на транзитній ділянці дороги «Маяки – Удобне» в причепі виявили шістьох чоловіків, пише УНН з посиланням на ДПСУ.

Деталі

"Під час огляду транспортного засобу на транзитній ділянці дороги «Маяки – Удобне» прикордонники виявили 6 чоловіків, які планували незаконно потрапити до Молдови", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що знайшовши «перевізників» через закритий телеграм-канал, чоловіки прибули до Одеси, де їх зустріли та сховали в причепі вантажівки. Організатор здійснював супровід на легковому автомобілі. Попри «незручності» така поїздка коштувала 4–5 тисяч.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, кількість незаконних перетинів кордону не зменшується. Щодня затримують близько 20-30 осіб, найбільше ловлять на кордоні з Румунією та Молдовою, повідомив під час телемарафону речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко. За його словами, фіксуються незаконні спроби перетину кордону і по пунктах пропуску, коли особи на легальних каналах намагаються використати підробні документи. Держприкордонслужба, в тому числі із правоохоронними органами, викрила 220 злочинних груп, які займалися незаконним переправленням осіб через кордон.

За словами народного депутата Давида Арахамії, українців, які виїхали за кордон за підробленими довідками про непридатність до служби, можуть екстрадувати додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять тисяч євро за "квиток" до Румунії: на кордоні затримали чоловіків, які тікали від мобілізації

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі