posylena-komendantska-hodyna-na-kharkivshchyni-bude-diiaty-u-5-raionakh-ova

Посилена комендантська година на Харківщині буде діяти у 5 районах - ОВА

 • 32728 переглядiв

У 5 районах Харківської області комендантська година діятиме з 17:00 до 9:00. Це викликано безпековою ситуацією та необхідністю протидії ДРГ, жителям пропонують евакуюватися.

У п'яти прифронтових районах Харківської області посилять комендантську годину, яка буде діяти з 17:00 до 9:00, що викликано безпековою ситуацією. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону у вівторок, передає УНН.

Деталі

"Насправді, це 5 районів, 201 населений пункт. Будемо посилювати комендантську годину. Це фактично було розглянуто на засіданні Ради оборони області. Це, як я зазначив, 5 районів - Богодухівський, Харківський, Куп'янський, Ізюмський, Чугуївський райони. Тривати буде комендантська година із 17:00 до 9-ої ранку. Такі заходи викликані безпековою ситуацією. Це викликано протидією ДРГ, тому що постійно фіксуємо по саме прикордонню. Коли наші спецслужби працюють, вони мають діяти у комфортних для них умовах. На це і покликана така комендантська година", - сказав Синєгубов.

Він додав, що жителям пропонують евакуюватися із зазначених районів, адже люди перебувають під постійними обстрілами.

Нагадаємо

У Харківській області повідомляли про плани посилити вимоги комендантської години для прикордонних та безпосередньо фронтових територій. При цьому у регіоні фіксують зменшення кількості ворожих обстрілів завдяки ефективній роботі Сил оборони.

Популярні

Новини по темі