pomichnytsia-hlavy-kyivskoi-ova-zvernulas-do-sbu-cherez-informatsiinu-ataku-na-nei-shcho-vidomo

Радниця глави Київської ОВА звернулась до СБУ через інформаційну атаку на неї: що відомо

 • 18652 переглядiв

Радниця голови Київської ОВА Євгенія Ростолопа заперечує звинувачення у співпраці з російськими компаніями, заявляє про інформаційну атаку на неї та звернулася до СБУ з проханням розслідувати такі звинувачення.

Радниця начальника Київської ОВА Євгенія Ростолопа стверджує, що інформація про нібито її співпрацю із російськими компаніями є неправдивою. Вона заявила про інформаційну атаку на неї та вже звернулась до СБУ для розслідування подібних закидів у її бік. Про це Євгенія Ростолопа повідомила у Facebook, передає УНН.  

"Пройшло зовсім небагато часу з першої інформаційної атаки на мене, як вже мої опоненти запустили  чергову гостросюжетну казку про те, як я працюю на російські компанії та забудовників. Чесно кажучи, дуже засмучує скупість та недолугість жанру цієї писанини. Ще раз, для тих, хто не розуміє з першого разу, повторюю!  На російські компанії я не працюю, про що раніше писала у своєму дописі",  - написала Євгенія Ростолопа. 

На звинувачення у нібито лобіюванні інтересів забудовника в Ірпені Олександра Пікуліка, Ростолопа відповіла, що вона надає правову допомогу забудовникам виключно в межах чинного законодавства, та лише у випадку, коли проти цього забудовника вчиняються протиправні дії.

"Щодо вищезазначених закидів в мій бік, можу констатувати, що цим уже займається СБУ в рамках поданого мною звернення! ", - вказала помічниця глави Київської ОВА.

Популярні

Новини по темі

Мобілізація ув'язнених: Зеленський підписав закон

 • 17674 переглядiв

ФІФА затвердила 5 принципів боротьби з расизмом у футболі

 • 18869 переглядiв