ukenru
politsiya-porushila-provadzhennya-cherez-strilyaninu-bilya-pitseriyi-v-kiyevi

Поліція порушила провадження через стрілянину біля піцерії в Києві

 • 12718 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Столична поліція порушила кримінальне провадження через бійку зі стріляниною біля піцерії на вулиці Васильківській, внаслідок чого постраждали двоє людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, учора близько 21-ї години вечора на вулиці Васильківській у Голосіївському районі сталася бійка, під час якої учасники застосували зброю.

"Попередньо встановлено: до приміщення піцерії підійшли дві компанії чоловіків у чорному одязі. Спочатку вони почали сваритися, потім у хід пішли кулаки, а згодом пролунало кілька пострілів. Після цього вони розбіглися", - додали у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі сталася стрілянина, одна людина загинула

Вказано, що на місці лишилися працівник піцерії, який був випадковим свідком і отримав дотикове поранення в ногу, та один із учасників бійки, у якого були травми голови.

"Обох доставили в лікарню та надали необхідну допомогу", - вказали правоохоронці.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Вилучено гільзи для проведення експертизи. Окрім того, виявлено пошкодження багажника припаркованого неподалік автомобіля.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 13 грудня ввечері у Києві сталася стрілянина.

Українські Національні Новини

Київ