pobittya-viyskovogo-na-ivano-frankivschini-sud-vinis-virok

Побиття військового на Івано-Франківщині: суд виніс вирок

 • 405934 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Військовослужбовця, який знущався над колегою по службі в Івано-Франківській області, засудили до 1,5 року служби в дисциплінарному батальйоні. Про це заявила радник з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

“Пам'ятаєте випадок на Івано-Франківщині, який також стався в одній з військових частин між військовими, який був пов'язаний з лайкою і побиттям одного іншим? Так от досудове розслідування наразі завершено і є вирок суду. Так як підозрюваний військовослужбовець визнав свою провину та негідну поведінку, суд ухвалив рішення на 1,5 року відправити його на службу в дисциплінарний батальйон”, - сказала Сапʼян.

Нагадаємо

18 квітня у мережі почали ширитись кадри побиття солдата строкової служби офіцером військової частини з Івано-Франківська. У Національній гвардії зазначили, що обурені діями офіцера та розпочали службову перевірку.

Після цього ДБР розпочало розслідування за фактом побиття військовослужбовця. У військового була виявлена закрита черепно-мозкова травма, гематоми та переломом носа. Потерпілий заявляв, що його побив офіцер військової частини. 

Згодом офіцеру, який знущався над військовим на Івано-Франківщині, повідомили про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Побиття військового на Івано-Франківщині: суд виніс вирок

     • 405934 переглядiв

    Україна отримала від США грант на 1,25 млрд доларів

     • 212482 переглядiв

    Реєстрація компанії в ОАЕ

     • 166128 переглядiв