pletenchuk-use-bilshe-i-bilshe-voroh-rozumiie-shcho-krym-tse-ne-te-mistse-de-varto-trymaty-svoi-korabli

Плетенчук: усе більше і більше ворог розуміє, що Крим - це не те місце, де варто тримати свої кораблі

 • 23371 переглядiв

Російські окупанти все більше усвідомлюють, що Крим не є безпечним місцем для утримання своїх кораблів, повідомив речник Сил оборони Півдня.

Російські окупанти все більше і більше розуміють, що Крим - це не те місце, де варто тримати свої кораблі. Наразі у Чорному морі не спостерігається присутність ворожих кораблів. Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону у суботу, передає УНН.

Станом на зараз ситуація залишається стабільною. Кораблів там немає. Що стосується виходу в море, то та інформація не була підтверджена, що це ракетоносій, і це була така вірогідність, але я зазначав, що не факт, що це він. Тому в принципі вони стабільно залишаються в пунктах базування, кілька кораблів покинули Крим протягом цих кількох днів. Усе більше і більше ворог розуміє, що Крим - це не те місце, де варто тримати свої кораблі

- сказав Плетенчук.

Нагадаємо

На фронті за минулу добу сталося 103 боєзіткнення, Сил оборони України уразили 17 районів зосередження особового складу та два об'єкти інфраструктури російських військ.

Популярні

Новини по темі

Час графіків відключень світла сьогодні розширили - ДТЕК

 • 97081 переглядiв

Харків зазнав ворожого удару КАБами - мер

 • 18418 переглядiв