pilotnyi-proiekt-z-reabilitatsii-viiskovosluzhbovtsiv-u-minoborony-povidomyly-detali

Пілотний проєкт з реабілітації військовослужбовців: у Міноборони повідомили деталі

 • 21790 переглядiв

Міністерство оборони запустило пілотний проект зі створення ефективної системи реабілітації військовослужбовців за участю цивільних і військових медичних установ, соціальних служб і місцевих органів влади, спрямований на створення прозорого, ефективного і зручного для користувачів процесу реабілітації.

У Міноборони заявили, що започатковано пілотний проєкт з реабілітації військовослужбовців, передає УНН із посиланням на відомство.

Деталі

Як відзначили у Міноборони, основним завданням пілотного проєкту є створення ефективного реабілітаційного простору за участі цивільних та військових закладів охорони здоров’я, соціальних служб та органів місцевого самоврядування.

Минулого року понад 20 тисяч військовослужбовців пройшли реабілітацію - Міноборони23.05.24, 12:33

"Створення єдиного реабілітаційного простору – глобальне завдання, яке потребує тісної співпраці між органами державної та регіональної влади, а також місцевого самоврядування. В найближчий час ми маємо протестувати спроможності системи, визначити виклики та створити прозору, ефективну та зручну для людини систему реабілітації", - наголосила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Популярні

Новини по темі

Робота з обміну полоненими буде продовжуватися – Юсов

 • 21108 переглядiв