pianyi-vodii-vrizavsia-v-pryparkovanu-vantazhivku-pid-chas-komendantskoi-hodyny-v-kyievi-yomu-povidomyly-pro-pidozru-prokuratura

П'яний водій врізався в припарковану вантажівку під час комендантської години в Києві, йому повідомили про підозру - прокуратура

 • 79808 переглядiв

П'яний водій врізався на мінівені у припарковану вантажівку в Києві вночі під час комендантської години, травмувавши пасажира, і був підозрюваний у порушенні правил дорожнього руху в стані алкогольного сп'яніння.

У Києві вночі під час комендантської години мінівен влетів у припарковану вантажівку з напівпричепом, водію, який в стані алкогольного сп'яніння спричинив ДТП, повідомлено про підозру, повідомили у Київській міській прокуратурі, пише УНН.

Деталі

Як зазначається, ДТП сталася у ніч на 14 лютого.

"Цієї ночі на вулиці Милославській водій автомобіля Citroen Berlingo врізався в припаркований Man TGX з напівпричепом. Алкотестер Dräger зафіксував у водія 1,51 проміле алкоголю, його затримали", - зазначається у повідомленні.

Внаслідок ДТП, як повідомляється, 24-річний пасажир Citroen Berlingo отримав тілесні ушкодження (закритий перелом лівого передпліччя, забійна рана голови, закрита черепно-мозкова травма) та був госпіталізований.

"Повідомлено про підозру 36-річному чоловіку за фактом порушення ПДР, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження", - ідеться у повідомленні прокуратури у Telegram.

У майже 13 разів перевищив норму алкоголю в крові: у Запоріжжі п’яний водій влаштував ДТП12.02.24, 16:14

Популярні

Новини по темі