pechemo-sharlotku-top-prostykh-ta-smachnykh-retseptiv

Печемо шарлотку: топ простих та смачних рецептів

 • 62297 переглядiв

Секрет популярності пирога шарлотка серед ласунів в усьому світі полягає в великій кількості способів його приготування. Шарлотка може бути легкою й дієтичною або ж насиченою й ароматною, і сьогодні УНН розповість про п’ять смачних рецептів її приготування.

Класична яблучна шарлотка

Інгредієнти:

•  4–5 яблук;

•  3 яйця;

•  1 склянка цукру;

•  1 склянка борошна;

•  дрібка соди або розпушувача.

Приготування:

1. Яйця збити з цукром до пишної маси. Додати борошно з розпушувачем.

2. Яблука нарізати тонкими шматочками, викласти у форму та залити тістом.

3. Випікайте 35–40 хвилин при 180°C.

П'ять неймовірно смачних і поживних рецептів з мисливськими ковбасками20.10.25, 18:48 • [views_70760]

Шарлотка з грушами та корицею

Інгредієнти:

• 4 груші;

• 3 яйця;

• 1 склянка цукру;

• 1 склянка борошна;

• 1 ч. л. кориці.

Приготування:

1. Тісто таке ж, як у класичному варіанті. Груші нарізати кубиками, перемішати з корицею, викласти у форму та залити тістом.

2. Випікати 40 хв при 180°C.

Шарлотка з яблуками й родзинками

Інгредієнти:

• 4 яблука;

• 50 г родзинок;

• 3 яйця;

• 1 склянка цукру;

• 1 склянка борошна.

Приготування:

1. Родзинки замочіть у теплій воді на 10 хвилин. Яблука нарізати кубиками, змішати з родзинками, викласти у форму.

2. Залити тістом, випікати 35–40 хвилин при 180°C.

ТОП-5 запіканок, які швидко готуються і прийдуться до смаку всій родині22.10.25, 13:17 • [views_36371]

Шоколадна шарлотка

Інгредієнти

• 3 яблука;

• 3 яйця;

• ¾ склянки цукру;

• ¾ склянки борошна;

• 3 ст. л. какао;

• ½ ч. л. розпушувача.

Приготування:

1. Збити яйця з цукром, додати борошно, какао, розпушувач.

2. Яблука нарізати скибками, викласти у форму, залити шоколадним тістом.

3. Випікати 35 хвилин при 180°C.

Дієтична шарлотка з вівсянкою

Інгредієнти:

• 3 яблука;

• 2 яйця;

• ½ склянки меду (або цукру);

• ½ склянки вівсяних пластівців;

• ½ склянки борошна;

• ½ ч. л. кориці.

Приготування:

1. Яйця збити з медом, додати борошно, вівсянку й корицю.

2. Яблука нарізати, викласти у форму, залити тістом.

3. Випікати 30–35 хв при 180°C.

Топ неймовірно смачних рецептів для затишного осіннього обіду24.10.25, 14:32 • [views_51064]

Павло ЗінченкоЛайфхаки
    Новини по темі
    Печемо шарлотку: топ простих та смачних рецептів

     • 62297 переглядiв

    "Не гірше NBA": як виглядають буткемпи Favbet Team

     • 6718 переглядiв