orban-ymovirno-vyrushyv-z-vizytom-do-knr-zmi

Орбан, ймовірно, вирушив з візитом до КНР - ЗМІ

 • 21635 переглядiв

Літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана пролетів над Росією в напрямку Китаю, що свідчить про те, що він прямує до Китаю після нещодавніх візитів до Києва, Москви та Азербайджану.

Наразі літак, який угорський прем’єр Віктор Орбан зазвичай використовує для закордонних візитів, перебуває над територією рф і прямує до Китаю. Про це пише угорське видання 444.hu., передає УНН.  

Деталі

Журналісти відстежили за радарами, що урядовий літак Dassault Falcon 7X рухається над територією рф і є висока ймовірність, що на його борту Віктор Орбан, який прямує до Китаю.

За нашою інформацією, після поїздок до Києва, Москви і Азербайджану Віктор Орбан прямує до Китаю  

- пише видання.

Очікується, що борт приземлиться вранці за місцевим часом. 

Зазначається, що в уряді Угорщини нічого не повідомляли про візит, а речник уряду Берталан Гавасі та інші ще не відповіли на запит про коментар. 

Нагадаємо

5 липня президент РФ Володимир Путін прийняв у п’ятницю у Кремлі прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана для переговорів, у тому числі про Україну.

На пресконференції з Путіним Орбан повідомив, що під час своїх поїздок до Москви та Києва зрозумів, що позиції обох сторін стосовно розв’язаної РФ загарбницької війни "є дуже далекими".

У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви07.07.24, 05:48

Популярні

Новини по темі

Орбан, ймовірно, вирушив з візитом до КНР - ЗМІ

 • 21635 переглядiв

Війська рф вдарили по Херсону: постраждало двоє людей

 • 31078 переглядiв