opodatkuvannia-krypty-ta-inshykh-virtualnykh-aktyviv-rozghliadaiut-na-pisliavoiennyi-period-zhelezniak

Оподаткування крипти та інших віртуальних активів розглядають на післявоєнний період - Железняк

 • 100616 переглядiв

Україна планує розробити законопроект про легалізацію криптовалют за підтримки МВФ до кінця грудня, а також провести реформи щодо оподаткування промислових викидів та видобувних галузей за післявоєнний період.

Оподаткування криптовалюти та інших віртуальних активів в Україні розглядають на післявоєнний період. Драфт закону про легалізацію криптовалюти мають намір розробити за допомогою МВФ та представити до кінця грудня. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передає УНН.

Деталі

Оподаткування крипти та інших віртуальних активів розглядають на післявоєнний період. Драфт закону про легалізацію крипти НКЦПФР та НБУ мають намір розробити за допомогою МВФ та представити вже до кінця грудня

- повідомив Железняк.

Він додав, що на післявоєнний період планується ще реформа оподаткування промислових викидів та перегляд оподаткування видобувних галузей.

Нагадаємо

МВФ схвалив новий транш у розмірі 2,2 мільярда доларів для України в рамках програми розширеного фінансування, спрямованої на підтримку державного бюджету та економічної стабільності України в умовах триваючого конфлікту.

Популярні

Новини по темі