obval-pishokhidnoi-dilianky-mostu-v-kyievi-v-kmda-obitsiaiut-vidnovyty-rukh-za-dvi-hodyny

Обвал пішохідної ділянки мосту в Києві: в КМДА обіцяють відновити рух транспорту за дві години

 • 22027 переглядiв

У Києві триває розбір завалів частина пішохідної ділянки мосту по вулиці Жилянській. Орієнтовно рух відновлять за дві години, причини обвалу конструкції наразі невідомі.

Наразі фахівці встановлюють причини обвалу пішохідної частини мосту в Києві. Востаннє конструкцію обмежували у 2020 році - ознак аварійності не виявлено. Про це в ефірі "Київ24" заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор, передає УНН.

Деталі

У нас обвалилась консольна частина пішохідної ділянки мосту. Постраждалих немає, немає також ні пошкоджених автомобілів, нічого. Наразі працюємо над очищенням. Думаю, в найближчі дві години буде відновлено рух транспорту

- резюмував Кандибор.

У Києві обвалився міст: що відомо19.06.24, 19:13

Також він розповів, що замість трамваїв, рух яких заблоковано через інцидент з мостом, по тих само маршрутах запустили автобуси. 

За його словами, причини обвалу пішохідної ділянки мосту наразі невідомі.

Останній раз цей міст обстежувався у 2020 році, різні конструктивні елементи мали різний ступінь працездатності. Такого, щоб цей міст був аварійний - не передбачалось

- резюмував директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. 

Нагадаємо

Через обвал частини шляхопроводу на столичному проспекті Повітряних Сил, рух транспорту перекритий на вулиці Борщагівській в обох напрямках.

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі