novyi-premier-brytanii-zaklykav-do-nepokhytnoi-pidtrymky-ukrainy

Новий прем'єр Британії закликав до "непохитної підтримки України"

 • 27885 переглядiв

Новий прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер на саміті НАТО пообіцяв непохитну підтримку Україні в її боротьбі проти російського вторгнення, підкресливши, що Британія солідарна з союзниками в цьому питанні.

Британський прем’єр Кір Стармер дебютував на саміті НАТО, запропонувавши рішучу підтримку Україні, - посадовець зазначив, що його уряд "..тут із нашими союзниками, щоб переконатися, що ця підтримка узгоджена". Передає УНН із посиланням на France24.

Деталі

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер пообіцяв рішучу підтримку Україні та наголосив на "особливих відносинах" своєї країни зі США.

З'явившись на міжнародній арені у середу, Кір Стармер продемонстрував рішучий сигнал підтримки України.

На саміті НАТО цього тижня Стармер рішуче висловився щодо іншої важливої теми - України. Він підтвердив підтримку Британією Києва в його боротьбі з російським вторгненням і заявив, що його новий лейбористський уряд "використає нашу можливість тут із нашими союзниками, щоб переконатися, що ця підтримка узгоджена". 

Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії: що відомо10.07.24, 21:26

Стармер також зустрівся з Байденом у Білому домі, де лідери обговорили особливі стосунки між США і Великою Британією.

Крім того Стармер узяв участь у важливих зустрічах із лідерами Конгресу і канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Прем'єр-міністр Великої Британії провів зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

"Робота щодо змін починається негайно": Стармер виголосив першу промову як прем'єр Британії05.07.24, 16:12

Популярні

Новини по темі

Ціна біткоїна сьогодні впала до 57 тис. доларів

 • 20615 переглядiв