nikopol-ta-dvi-hromady-na-dnipropetrovshchyni-voroh-z-nochi-atakuvav-z-artylerii-rszv-ta-dronamy

Нікополь та дві громади на Дніпропетровщині ворог з ночі атакував з артилерії, РСЗВ та дронами

 • 21270 переглядiв

Російські війська атакували Нікопольський район Дніпропетровської області з важкої артилерії, РСЗВ та безпілотників-камікадзе, пошкодивши житлові та адміністративні будівлі, сільськогосподарську компанію та мікроавтобус.

У Дніпропетровській області російські війська з ночі атакували Нікопольщину з важкої артилерії, РСЗВ та безпілотниками-камікадзе, пошкодивши житлові та адміністративну будівлі, сільськогосподарську фірму та мікроавтобус, повідомив у четвер голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Від вечора й до самого ранку агресор тероризував Нікопольщину. Три рази обстріляв район з важкої артилерії і РСЗВ. І 9 - атакував дронами-камікадзе. Поцілив по райцентру, Марганецькій та Мирівській громадах

- написав Лисак у Telegram.

Деталі

З його слів, пошкоджені двоповерховий житловий будинок, адмінбудівля, агрофірма, мікроавтобус. Обстеження територій триває. Наслідки ворожих ударів уточнюються.

Армійці рф вдарили 10 дронами-камікадзе по Нікопольщині: пошкоджені будинки, медзаклад, інфраструктура - ОВА01.05.24, 20:41

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 121 бойове зіткнення – Генштаб

 • 25794 переглядiв