ukenru
nevelikiy-snig-v-11-oblastyakh-prognoz-pogodi-ta-situatsiya-na-dorogakh

Невеликий сніг в 11 областях: прогноз погоди та ситуація на дорогах

 • 11290 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. На ранок вівторка, 23 березня, невеликий сніг йшов в 11 областях України, опади протягом доби продовжаться. Проїзд основними дорогами при цьому забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру та Укравтодору.

Прогноз погоди

За повідомленням Укргідрометцентру, 23 березня в Україні, крім крайнього півдня, невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі -1...-6°С морозу, вдень 0...+5°С, у південних областях +2...+7°С.

Ситуація на дорогах

На ранок 23 березня невеликий сніг (1-4 см на ґрунті) спостерігався у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Сумській, Харківській, Херсонській, Рівненській та Львівській областях, у Тернопільській області туман; на решті території країни без опадів. Покриття на автодорогах державного значення у більшості областей мокре.

На перевальних ділянках доріг без опадів, на Абранському та Латірському перевалах туман. Стан покриття доріг мокрий.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, прибирання узбіччя та місць зупинки громадського транспорту, видалення чагарників та обрізування крон дерев.

"Проїзд на автодорогах державного значення забезпечено", - вказали в Укравтодорі.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 127 одиниці техніки та 197 робітників.

За добу дорожніми організаціями витрачено:

  • бензину 742 літрів,
  • дизельного пального 8 027 літри,
  • піщано-сольової суміші 1 853 тонни,
  • чистої солі 60 тонн.

Українські Національні Новини

Суспільство