nato-provede-nadzvychaine-zasidannia-rady-ukraina-nato-shchodo-masovanykh-rosiiskykh-atak

НАТО проведе надзвичайне засідання ради Україна-НАТО щодо масованих російських атак

 • 34484 переглядiв

Рада Україна-НАТО проведе надзвичайне засідання у відповідь на масовані ракетні та дронові обстріли росіян. Про це в соцмережі повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає УНН.

НАТО підтримало запит України на надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО у відповідь на масовані ракетні та дронові удари росії.

– написав Кулеба у Х.

Деталі

Міністр МЗС України зазначив, що однією з ключових тем майбутнього засідання стане посилення протиповітряної оборони України. Та наголосив, що це "важливий сигнал євроатлантичної єдності на тлі ескалації російського терору".

Кулеба та голова МЗС Індії обговорили співпрацю щодо Формули миру: домовились провести перше з 2018 року засідання спільної міжурядової комісії03.01.24, 12:21

Нагадаємо

Напередодні, Міністр закордонних справ України закликав міжнародну спільноту до рішучих заходів через чергову масовану атаку. Зокрема, Кулеба зазначив, що серед кроків, що вже можна зробити - це прискорити постачання додаткових систем ППО та схвалити використання заморожених російських активів. 

Того ж дня, в етері телемарафону головний український дипломат розповів, що у Сполучених Штатах та Європейському Союзі вже є конкретні напрацювання по цьому питанням. Є приклад Бельгії, яка вже передала податки з доходів на російські активи на потреби України.

Тетяна Салганік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині від дифтерії померла 73-річна жінка

     • 32261 переглядiв

    Харківщина: росіяни обстріляли з мінометів Липці

     • 33716 переглядiв