nabu-vkotre-viklikaye-golovu-oask-vovka-ta-inshikh-na-dopit

НАБУ вкотре викликає голову ОАСК Вовка та інших на допит

 • 12413 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Національне антикорупційне бюро України вкотре викликає на допит голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та суддів ОАСК. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу НАБУ.

Повідомляється, що НАБУ вкотре викликає голову ОАСК та суддів цього суду на допит — відповідні повістки опубліковані на веб-сайті НАБУ. Також повідомляється, що допити призначені на 13, 15, 17, 20 серпня.

Так, разом з Вовком на допит викликали суддів ОАСК Олексія Огурцова, Ігоря Качура, Володимира Келеберди, Ігоря Погрібніченка, а також членів ВККС Сергія Остапця, Миколу Сіроша.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України викликало на допит голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, його заступника Євгена Аблова та суддів ОАСК.

Раніше УНН писав, що Окружний адміністративний суд міста Києва не може передати повістки про виклик до НАБУ восьми суддям, адже вони перебувають у відпустці.

Як повідомлялося, голові Окружного адміністративного суду міста Києва Павлу Вовку, його заступнику, п’ятьом суддям ОАСК та голові Державної судової адміністрації України повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ вкотре викликає голову ОАСК Вовка та інших на допит

     • 12413 переглядiв

    Людина, яку вважали загиблою під час протестів у Мінську, жива

     • 17416 переглядiв

    Уряд Лівану на тлі протестів йде у відставку

     • 11742 переглядiв

    На Київщині від удару блискавки загорівся будинок

     • 14548 переглядiв

    Київський апеляційний суд залишив Кожару під арештом

     • 9973 переглядiв