na-tli-prohnozovanykh-kholodiv-v-ukrzaliznytsi-nahadaly-pro-punkty-nezlamnosti-na-vokzalakh

На тлі прогнозованих холодів: в "Укрзалізниці" нагадали про пункти Незламності на вокзалах

 • 20081 переглядiв

На тлі прогнозів щодо різкого похолодання в Україні в "Укрзалізниці" нагадали, що на вокзалах країни функціонують Фортеці та Пункти незламності. Про це пише УНН.

Деталі 

В УЗ зауважили, що невдовзі у столиці та багатьох інших містах України очікується стрімке зниження температури до -13 / -25ºС.

Харківщина готується до ударів рф по критичній інфраструктурі регіону - Синєгубов05.01.24, 15:28

У звʼязку з цим, а також - через продовження ворожих спроб атакувати критичну інфраструктуру України, нагадуємо, що на 94 вокзалах країни функціонують Фортеці та Пункти незламності

- йдеться в дописі.

Зазначається, що безкоштовні локації, де можна зігрітись, зарядити гаджети та випити гарячого чаю, працюють цілодобово у 80 містах країни, включно зі столицею.

Водночас у невеликих містах локації працюють за графіком роботи вокзалів. Пункти незламності відкриті для всіх мешканців міст разом з їх домашніми тваринами.

Також в "Укрзалізниці" розповіли, що найбільші залізничні вокзали країни мають резервне живлення від генераторів, тож потенційні перебої з електроенергією навіть у найбільш критичних випадках не впливатимуть на їх функціонування.

Нагадаємо

Україна готується до суворих погодних умов зі снігом, ожеледицею та морозами до -25°C, оскільки арктичне повітря насувається з півночі Європи

Погода на Водохреще в Україні: синоптики дали прогноз05.01.24, 14:59

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Знищення Су-34 це дуже серйозна втрата для росії – Ігнат

     • 24143 переглядiв