na-okupovanii-donechchyni-stan-mistsevykh-vodoim-siahaie-krytychnoho-rivnia-odna-z-prychyn-stykhiine-zakryttia-shakht

На окупованій Донеччині стан місцевих водойм сягає критичного рівня: одна з причин - стихійне закриття шахт

 • 21285 переглядiв

Через злочинну діяльність путінської влади в тимчасово окупованій Донецькій області стан місцевих водойм досягає критичного рівня в результаті забруднення води, викликаного стихійним закриттям шахт, скиданням забрудненої промислової води і неправильним управлінням утилізацією сміття.

Через злочинну діяльність путінської влади на тимчасово окупованій Донеччині стан місцевих водойм сягає критичного рівня, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі

За даними Центру, через стихійне закриття шахт практично уся вода регіону є забруднена. Адже цей процес спричинив викид забрудненої технічної води у грунт і зараження тяжкими металами усього довкілля.

Загарбники використовують працю неповнолітніх на окупованих територіях України - Центр нацспротиву13.06.24, 15:24

"Але не одними шахтами. Безгосподарність окупантів та колаборантів призвела до сміттєвого колапсу. Сотні, а то й тисячі стихійних сміттєзвалищ тільки загострили проблему із забрудненням води. Втім це не зупиняє окупаційну владу разом із колаборантами впроваджувати у життя кремлівський проект – зробити Донбас смітником росії", - йдеться у повідомленні.

Загарбники на окупованих територіях почали нову хвилю конфіскації цивільних авто - Спротив20.06.24, 15:35

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі