na-odeshchyni-velyka-pryrodna-pozhezha-zachepyla-kladovyshche

На Одещині велика природна пожежа зачепила кладовище

 • 17432 переглядiв

Рятувальники ліквідували велику пожежу на Одещині, яка зачепила кладовище та нежитлову будівлю. За добу в Україні виникло 186 пожеж в екосистемах на площі майже 140 га, найбільше на Дніпропетровщині.

В Одеській області сталася велика пожежа, яка зачепила кладовище та нежитлову будівлю, наразі її ліквідовано. За добу в Україні виникло 186 пожеж в екосистемах на площі майже 140 га, найбільше на Дніпропетровщині. Про це повідомили у п'ятницю у ДСНС України, пише УНН.

Деталі

"Одещина: вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави та чагарників на площі 20 тис. кв. м Дві години та кілька тонн води знадобилися рятувальникам, щоб приборкати полум’я. Проте від вогню все ж постраждало місцеве кладовище та нежитловій будівлі. На щастя, жертв серед людей немає", - повідомили у ДСНС у соцмережах.

Загалом, за минулу добу, як вказано, виникло 186 пожеж в екосистемах України, площею майже 140 га. Найгарячіше було на Дніпропетровщині (56 пожеж, площею 45,03 га), Одещині (35 пожеж, площею 16,09 га) та Харківщині (16 пожеж, площею 14,34 га).

"Суха спекотна погода, пориви вітру сприяють виникненню та швидкому розповсюдженню вогню, але найбільша небезпека - людська необережність та ігнорування правил поводження з вогнем", - вказали у відомстві.

"Вкотре закликаємо усіх: не розпалюйте відкритий вогонь, подумайте про наслідки", - наголосили у ДСНС.

У МАГАТЕ занепокоєні лісовими пожежами біля окупованої ЗАЕС09.08.24, 01:14

Популярні

Новини по темі

На Одещині велика природна пожежа зачепила кладовище

 • 17432 переглядiв

Важливе повне скасування "правок Лозового" - САП

 • 17812 переглядiв