na-mykolaivshchyni-riatuvalnyky-likviduvaly-pozhezhu-ploshcheiu-1500-kv-m-sprychynenu-atakoiu-bpla-postrazhdalykh-nemaie

На Миколаївщині рятувальники ліквідували пожежу площею 1500 кв. м. спричинену атакою БПЛА: постраждалих немає

 • 33448 переглядiв

Рятувальники загасили пожежу площею 1500 кв.м, спричинену збитим ворожим безпілотником на промисловому підприємстві в селищі Куцуруб Миколаївського району, без жертв.

Підрозділи ДСНС успішно ліквідували масштабну пожежу на площею 1500 кв. м у складських приміщеннях промислового підприємства в Куцурубській громаді Миколаївського району.

Пише УНН з посиланням на ДСНС.

Деталі

Сьогодні, вночі 2 червня, в Куцурубській громаді Миколаївського району відбулося займання складських приміщень промислового підприємства через падіння уламків збитих ворожих БпЛА. Пожежу площею 1500 кв. м було успішно ліквідовано підрозділом ДСНС о 08:40. 

До гасіння залучалось 10 вогнеборців та 2 одиниці техніки, додатково здійснювався підвіз води 4 водовозками приватного сільськогосподарського підприємства.Постраждалих немає

- пише ДСНС.

Окрім цього, 1 червня, о 15:50 та 18:00, територію громади атакували ворожі артилерійські обстріли.

Один з них спричинив займання трави на території спортивного майданчика шкільного комплексу у селі Іванівка, яке також було швидко погашено вогнеборцями. За попередніми даними, постраждалих немає.

Нагадаємо

В результаті російських обстрілів на Миколаєві були пошкоджені сім приватних будинків і господарських будівель, вибиті вікна і пошкоджені дахи, хоча повідомлень про постраждалих не надходило.  

Популярні

Новини по темі

У Чехії кілька росіян побили українських волотенрів

 • 36804 переглядiв

Окупанти обстріляли Сумщину, зафіксовано 11 вибухів

 • 63949 переглядiв

У Херсоні лунають вибухи

 • 30829 переглядiв