na-kurshchyni-ukrainski-voiny-znyshchyly-desiatok-rosiian-za-odnu-operatsiiu-video

На Курщині українські воїни знищили десяток росіян за одну операцію: відео

 • 33173 переглядiв

Воїни 8 полку ССО України провели успішну операцію в тилу ворога в Курській області рф. Знищено ворожу вантажівку з військовими та тих, хто намагався сховатися, за кілька хвилин.

У курській області рф воїни 8 полку ССО України знищили десяток росіян за одну операцію. Про це УНН повідомляє з посиланням на Сили Спеціальних Операцій ЗС України.

"Курщина. Десяток знищених росіян за одну операцію - результати вдалої засідки воїнів 8 полку ССпО України. Під час проведення спеціальних дій в тилу противника оператори групи спеціального призначення знищили ворожу вантажівку, заповнену військовослужбовцями рф. Частина із них намагалася укритися в посадці, але також була знищена операторами ССпО", - йдеться у підписі до відео.

Зазначається, що для виконання завдання українським воїнам знадобилося кілька хвилин. Після чого група продовжила бойову роботу на інших ділянках.

Доповнення

Джерела в СБУ повідомляли, що спецпризначенці СБУ у курській області взяли в полон 102 військових рф.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що на підконтрольній Україні території курської області створили військову комендатуру.

Всього від початку операції на території курської області українські війська з боями просунулись на 35 кілометрів, взято під контроль 1 150 квадратних кілометрів території рф, і 82 населених пункти.

Популярні

Новини по темі

Підводний мисливець виявив у Дніпрі уламки "Шахеда"

 • 22175 переглядiв