na-kiyivschini-povidomili-detali-pidgotovki-do-pochatku-navchalnogo-roku

На Київщині повідомили деталі підготовки до початку навчального року

 • 13041 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. У Київській області відбувається підготовка до початку нового навчального року, поки є всі передумови для його вчасного початку. Про це на брифінгу у четвер сказав голова КОДА Василь Володін, передає кореспондент УНН.

"Розуміючи, що цей навчальний рік розпочинаємо в умовах поширення пандемії, за кошти місцевих бюджетів закуповуємо засоби індивідуального захисту та дезінфекції для закладів освіти", - сказав Володін.

З його слів, відповідальність за створення безпечних умов перебування у них несуть у першу чергу засновники та керівники закладів.

"У кожному закладі на період карантину розробляють тимчасовий порядок організації освітнього процесу та гнучкі графіки початку навчальних занять. За кожним класом закріплюють навчальні кабінети. З початком навчального року обов’язковим стане постійний температурний скринінг вчителів та учнів. Маємо усі передумови для вчасного початку навчального року", - сказав очільник ОДА.

Він додав, що наразі проводяться виїздні перевірки керівним складом ОДА навчальних закладів – поки все іде за планом.

Нагадаємо, раніше міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів селекторну нараду з головами обласних державних адміністрацій та наголосив, що вони повинні особисто проінспектувати школи до нового навчального року на тлі поширення коронавірусної інфекції.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині 19-річна дівчина захворіла на ботулізм

     • 17429 переглядiв

    Епідситуація з COVID-19 суттєво ускладнилася - РНБО

     • 19655 переглядiв

    На Буковині водій Audi на іноземній реєстрації збив дитину

     • 10177 переглядiв