ukenru
na-kirovogradschini-mayzhe-250-osib-proyshli-ekspres-testi-na-koronavirus

На Кіровоградщині майже 250 осіб пройшли експрес-тести на коронавірус

 • 30494 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У Кіровоградській області 248 громадян обстежили за допомогою експрес-тестів. Про це УНН поінформували в пресслужбі ОДА.

Із них 80 – хворі, які наразі перебувають на госпіталізації із пневмонією, а 168 – самоізольовані, які нещодавно повернулись з-за кордону.

168 осіб, які повернулись з-за кордону й пройшли експрес-тести, є здоровими. Мобільні групи продовжують обстежувати самоізольованих і працюють у кожному районі. Поки що у всіх випадках експрес-тести показали негативний результат.

Також розпочалось обстеження на коронавірус пацієнтів із пневмонією, які наразі перебувають на госпіталізації в медзакладах області. Хворих на COVID-19 серед них не виявили.

В області зареєстрували чотири випадки захворювання на коронавірус. Із них троє чоловіків із Кропивницького, один – із Долинського району. Усі хворі зараз є стабільними й перебувають в стані середньої важкості.

Під час проведення епідеміологічного розслідування фахівці встановили коло осіб, які контактували з хворими на коронавірусну інфекцію. Наразі 70% із них уже пройшли експрес-тестування на COVID-19.

У однієї жінки з Долинського району експрес-тест показав позитивний результат. Зараз фахівці проводять ПЛР-дослідження у вірусологічній лабораторії для підтвердження діагнозу. Тим часом жінка перебуває на самоізоляції.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 548 випадків COVID-19, 13 людей померли.

Українські Національні Новини

Суспільство