mzs-zasterihaie-ukraintsiv-vid-vidviduvannia-mists-masovoho-skupchennia-u-tbilisi

МЗС застерігає українців від відвідування місць масового скупчення у Тбілісі

 • 35955 переглядiв

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей та участі в акціях протесту в Тбілісі у зв'язку з триваючими в місті масовими демонстраціями.

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам уникати відвідування місць масового скупчення людей у місті у зв’язку з масовими акціями протесту у Тбілісі. Про це повідомляє МЗС України, передає УНН.

Деталі

У зв'язку з масовими акціями протесту, що тривають у Тбілісі, МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у місті, не брати участі в зборах, демонстраціях, неухильно дотримуватися правил перебування іноземців у країні, а також зважати на повідомлення ЗМІ та місцевих органів влади

йдеться в повідомленні відомства

У МЗС наголосили, що в разі виникнення надзвичайної ситуації, а також у разі "виникнення обставин, які вимагають невідкладного консульського реагування, рекомендуємо звернутися до Посольства України в Грузії".

У Тбілісі поновились протести проти закону про іноагентів. Правоохоронці застосували до активістів перцевий газ01.05.24, 21:43

Популярні

Новини по темі

Україна виграла дивізіон ІВ чемпіонату світу-2024 з хокею

 • 27133 переглядiв

У Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

 • 46966 переглядiв