mkhp-vidkriv-eksport-do-peru

МХП відкрив експорт до Перу

 • 16623 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка вперше почав експорт курячого жиру в Перу, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу компанії.

Відзначається, що контейнерна партія 60 т курячого жиру на даний момент перетинає Атлантику в напрямку транзитного порту в Колумбії.

В кінцевий пункт призначення і розвантаження - порт Каллао в Перу - товар прибуде через 50 днів.

Як повідомив начальник відділу експорту продуктів переробки МХП Максим Гузев, цьому процесу передували довготривалі перемовини, акредитація експортних потужностей, акцептування взірців курячого жиру в незалежних лабораторіях Перу, а також вичерпний перелік нових досліджень в державних лабораторіях України.

"МХП завжди ставить амбітні цілі і надає всі інструменти для їх успішної реалізації. Зараз плани по розширенню географії збуту продуктів тваринної переробки дуже амбітні, тому важелів для розвитку економіки України у сфері експортних операцій у МХП вдосталь", — підкреслив Гузев.

Довідка УНН. МХП — один з найбільших агрохолдингів України. Найбільший виробник і експортер курятини (Наша Ряба). Георграфія експорту компанії охоплює понад 80 країн світу. Іноземний актив МХП — компанія Perutnina Ptuj є провідним виробником курятини і м’ясопереробки на Балканах, має виробничі активи в чотирьох балканських країнах: Словенії, Хорватії, Сербії, Боснії і Герцеговині; володіє дистриб’юторськими компаніями в Австрії, Македонії та Румунії.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    МХП відкрив експорт до Перу

     • 16623 переглядiв

    Президент розгляне відставку Геруса

     • 20153 переглядiв

    В Одесі іномарка влетіла у дерево, водій загинув

     • 14605 переглядiв

    Зеленський подякував Кучмі за роботу в ТКГ

     • 23383 переглядiв

    Зеленський схвалив безвіз на пів року для Китаю

     • 14104 переглядiв