mehan-markl-ta-prynts-harri-oholosyly-pro-sotsialnu-initsiatyvu-pidtrymky-zhertv-onlain-bulinhu

Меган Маркл та принц Гаррі оголосили про соціальну ініціативу підтримки жертв онлайн-булінгу

 • 24962 переглядiв

Принц Гарри и Меган Маркл объявили о создании программы 'The Parents Network' для поддержки семей, которые столкнулись с онлайн-травлей. Супруги планируют осветить важность защиты молодежи в Интернете во время визита в Колумбию.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл в інтерв’ю CBS News обговорили онлайн-загрози, з якими стикаються діти та повідомили про нову програму "The Parents Network", яка надаватиме підтримку членам сім’ї, які стикаються з травмою, пов’язаною з онлайн-цькуванням.

Пише УНН із посиланням на сайт американської телерадіомережи та BBC.

Деталі

У своєму першому офіційному інтерв’ю після розмови з Опрою Вінфрі три роки тому, звернулися до теми знущань, травм або насильства в соціальних мережах та важливість захисту молоді від онлайн-цькування. Під час розмови подружжя трохи розповіло про "The Parents Network" - нову програму, яка буде підтримувати членів сім'ї, які зіткнулися з травмою, пов'язаною з цькуванням в мережі інтернет.

Король Чарльз випадково опинився залучений у новій війні з Меган Маркл – і він лідирує20.04.24, 03:47

Дружина принца Гаррі розповіла про свої суїцидальні думки. За словами Меган Маркл, започаткований проєкт є дуже особливим для неї саме через її особисту боротьбу. Ще у березні 2021 року Меган зізналася Опрі Вінфрі, що "просто не хоче більше жити".

Меган також підкреслила важливість мети - допомогти іншим людям, які переживають подібну ситуацію. "Коли ви проходите через будь-який рівень болю або травми, я вважаю, що частина нашого шляху до зцілення - і, безумовно, частина мого шляху - полягає в тому, щоб бути по-справжньому відкритим про це", - сказала вона.

Меган Маркл представила перший продукт свого лайфстайл-бренду: полуничний джем18.04.24, 17:42

Очікується, що під час офіційного візиту до Колумбії наприкінці цього місяця подружжя підкреслить важливість захисту молодих людей в Інтернеті. Ця поїздка відбудеться після їхнього візиту до Нігерії в травні.

Король Чарльз "як ніколи раніше" прагне налагодити стосунки з дітьми Гаррі та Меган - ЗМІ10.06.24, 13:30

Популярні

Новини по темі

Серіал The Last of Us отримав перший тизер другого сезону

 • 24021 переглядiв