ukenru
lloid-ostin-vystupyv-proty-atak-na-rosiiski-npz

Ллойд Остін виступив проти атак на російські НПЗ

 • 109232 переглядiв

Ллойд Остін, глава Пентагону, виступив проти атак України на російські нафтопереробні заводи, порадивши Україні зосередитися на ударах, які мають безпосередній вплив на війну.

Шеф Пентагону Ллойд Остін заявив, що українській армії слід зосередитися на ударах по російських цілях, які мають "безпосередній вплив на війну", ніж атакувати нафтопереробні заводи на території ворога. Його цитує Bloomberg, передає УНН.

Деталі

"Ці атаки можуть опосередковано вплинути на глобальну енергетичну ситуацію. Україні краще переслідувати тактичні й оперативні цілі, які можуть безпосередньо вплинути на поточну боротьбу

 сказав Остін

Шеф Пентагону також закликав Конгрес схвалити додаткову військову допомогу Україні і підкреслив, що така допомога сприятиме також збільшенню оборонного виробництва у самих Сполучених Штатах, ці гроші сприятимуть роботі оборонної промисловості.

Заяву Остіна про НПЗ засудив сенатор-республіканець Том Коттон, який звинуватив Білий дім в перешкоджанні ефективним діям України через політичні міркування.

Думаю, що адміністрація Байдена не хоче, аби ціни на газ підвищувалися в рік виборів

сказав він.

Reuters: на тлі атак українських безпілотників на НПЗ, росія готується позичати пальне в інших країн08.04.24, 16:41 • [views_0]