lidery-demokrativ-u-konhresi-pidtrymaly-kandydaturu-harris-dlia-uchasti-v-prezydentskykh-perehonakh

Лідери демократів у Конгресі підтримали кандидатуру Гарріс для участі в президентських перегонах

 • 11081 переглядiв

Хакім Джеффріс і Чак Шумер підтримали висунення Камали Гарріс кандидаткою в президенти США від Демократичної партії. Голосування за її офіційну номінацію відбудеться на початку серпня перед з'їздом демократів.

Очільники демократичних фракцій у Палаті представників і Сенаті США Хакім Джеффріс і Чак Шумер підтримують висунення Камали Гарріс кандидаткою в президенти США від їхньої партії. Про це вони заявили на спільні пресконференції, пише NBC News, передає УНН.

Деталі 

 Зокрема, Джеффріс заявив, що віцепрезидентка США "готова, хоче і може вести нас у майбутнє".

Коли я розмовляв з нею (Гарріс. – Ред.) у неділю, вона сказала, що хоче отримати можливість виграти номінацію самостійно і зробити це знизу вгору, а не зверху вниз. Ми з Хакімом глибоко поважали це. Тепер, коли процес пішов знизу вгору, ми зібралися тут сьогодні, щоб підтримати віцепрезидентку Камалу Гарріс

– додав лідер демократів у Сенаті.

Камала Гарріс випереджає Байдена у перегонах проти Трампа - Bloomberg23.07.24, 18:05

Доповнення

Голосування за те, щоб зробити Гарріс офіційною кандидаткою в президенти від партії, відбудеться на початку наступного місяця – перед з'їздом демократів у Чикаго 19-22 серпня.

Нагадаємо

У CNN завили, що Демократична партія США планує проголосувати за затвердження віцепрезидентки Камали Гарріс своєю кандидаткою в президенти до 7 серпня.

Популярні

Новини по темі