liashko-tsentralnu-msek-likviduiut-do-kintsia-tyzhnia

Ляшко: Центральну МСЕК ліквідують до кінця тижня

 • 13205 переглядiв

Міністерство охорони здоровʼя до кінця цього тижня прийме розпорядження Кабміну, яке ліквідує центральну МСЕК. Про це заявив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко під час пресконференціі, передає кореспондент УНН.

"До кінця цього тижня ми приймемо розпорядження Кабміну, який ліквідує центральну МСЕК. Ми до цього готувались укріплюючи матеріально-технічну базу саме підпорядкованого інституту в місті Дніпро", - сказав Ляшко. 

Доповнення 

Ляшко також повідомив, що щ 1 січня 2025 року в Україні буде повністю ліквідовано МСЕКи, адже система переходить на новий підхід.

Нагадаємо

Зеленський повідомив, що під час засідання РНБО щодо ситуації з МСЕК і зловживаннями посадових осіб різних державних органів із отриманням інвалідності, було визначено перелік рішень, які повернуть справедливість. Зокрема, це цифровізація процесів проходження всіх етапів медико-соціальних експертних комісій, реальна перевірка декларацій членів МСЕК.

Президент Зеленський вимагає розробити законопроект, яким буде передбачено ліквідацію медико-соціальних експертних комісій з 31 грудня 2024 року.

Популярні

Новини по темі

Ляшко: Центральну МСЕК ліквідують до кінця тижня

 • 13205 переглядiв

Україна отримала 1,1 млрд дол. від МВФ

 • 12206 переглядiв

МСЕКи будуть повністю ліквідовані з 1 січня 2025 року - МОЗ

 • 12646 переглядiв