liashko-pryznachyv-vykonuvacha-oboviazkiv-dyrektora-okhmatdytu-khto-nym-stav

Ляшко призначив виконувача обов'язків директора "Охматдиту": що про нього відомо

 • 41765 переглядiв

Міністр охорони здоров'я Ляшко призначив Олександра Уріна виконувачем обов'язків директора дитячої лікарні "Охматдит". Урін раніше очолював відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій "Охматдиту".

Міністр охорони здоров'я Ляшко призначив Олександра Уріна виконувачем обов'язків директора дитячої лікарні "Охматдит".Урін раніше працював завідувачем одного з відділень закладу. Про це Лязко повідомив у Facebook, передає УНН.

За результатами зустрічі, з урахуванням порад лікарів, прийняв рішення тимчасово покласти виконання обов’язків генерального директора Охматдиту на Олександра Уріна, який нині очолює відділення інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій Охматдиту.

- написав Ляшко.

Ляшко вказав, що пересвідчився, що колектив лікарні довіряє Уріну. Також пообіцяв зі своєї сторони "всіляко підтримувати рішення, які зроблять Охматдит ще кращим". За його словами, сьогодні було вже напрацьовано чимало таких рішень.

Нагадаємо

Вчора, Гендиректор "Охматдиту" Володимир Жовнір заявив, що Благодійний фонд "Охматдит – здорове дитинство", який зібрав понад 370 млн грн на відновлення лікарні, не планує переказувати кошти на рахунок НДСЛ "Охматдит".

А вже сьогодні міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко відсторонив від виконання обов’язків. Він повідомив, що факти, пов'язані з відновленням будівель "Охматдиту" подавались викривленими.

Ляшко розповів, чому відсторонив гендиректора "Охматдиту" від виконання обов’язків17.08.24, 18:54

Тетяна Краєвська

Політика

Популярні

Новини по темі

Завтра відключення світла не прогнозуються - Укренерго

 • 19237 переглядiв