ukenru
krimskiy-titan-vidnoviv-robotu-dva-dni-tomu

"Кримський титан" відновив роботу два дні тому

 • 11239 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. В суботу, 20 жовтня, в окупованому Армянську (Крим) здійснили запуск заводу "Кримський титан". Про це у понеділок повідомила прес-служба Росприроднагляду, передає УНН.

"Співробітники Росприроднагляду 20 жовтня 2018 року взяли участь в процедурі початку запуску обладнання Заводу "Титанові інвестиції", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, ТОВ "Титанові інвестиції" був підготовлений план дій "дорожня карта" з ліквідації накопиченого екологічного збитку і реконструкції потужностей, спрямований на мінімізацію негативного впливу на навколишнє середовище.

Як повідомляв УНН, у ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова стався викид невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневатим або жовто-зеленим відтінком.

Як заявляв голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, на заводі "Титанові інвестиції" сталася техногенна аварія.

У прес-службі Херсонської ОДА повідомляли, що у період з 7 по 9 вересня було вивезено 405 дітей, із них 306 школярів і 99 дошкільників. Їх розмістили в оздоровчих закладах міста Скадовськ. У Мирненській, Каланчацькій, Присиваській ОТГ та частково в Каланчацькому і Чаплинському районах Херсонської області тимчасово зупинили освітній процес.

Українські Національні Новини

Суспільство