ukenru
kreml-nazvav-novi-sanktsiyni-initsiativi-ssha-oskazheniloyu-rusofobiyeyu

Кремль назвав нові санкційні ініціативи США "оскаженілою русофобією"

 • 9745 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Речник президента Росії Дмитро Пєсков назвав нові санкційні ініціативи США щодо політичних вбивств, окупації Криму та доходів Володимира Путіна "оскаженілою русофобією". Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

Резолюція Конгресу США передбачає санкції проти причетних до вбивства опозиціонера Бориса Нємцова. Інша ініціатива передбачає вимогу розкрити доходи президента Росії Володимира Путіна, ще одна - забороняє Вашингтону визнавати російський статус Криму.

"Подібні законопроекти можуть лише негативно вплинути. Це продовження досить недружньої, оскаженілої русофобської лінії", - сказав Пєсков.

На його переконання, американські законодавці "перебувають у полоні емоцій, що не дають їм можливості тверезо оцінити обстановку".

Нагадаємо, аналогічну оцінку Димтро Пєсков давав санкційним ініціативам США у лютому - тоді він також назвав їх емоційними рішеннями та "оскаженілою русофобією"

Як повідомляв УНН, Палата представників США схвалила пакет законопроектів, які спрямовані на протидію агресивній політиці Кремля і вимагають, зокрема, розслідувати корупцію, пов'язану з діяльністю президента РФ Володимира Путіна

Наступний законопроект забороняє адміністрації США "юридично або фактично" визнавати суверенітет РФ над територією анексованого Криму

Українські Національні Новини

Новини Світу