komponenty-krovi-ta-likarski-zasoby-v-ukraini-rozshyryly-perelik-priorytetnykh-tovariv-na-kordoni

Компоненти крові та лікарські засоби: в Україні розширили перелік пріоритетних товарів на кордоні

 • 22966 переглядiв

Україна додала компоненти крові та лікарські засоби до переліку товарів, що підлягають першочерговому перетину кордону або спеціальному зберіганню.

В Україні оновили перелік товарів, які мають пріоритет при перетині кордону або потребують особливого режиму зберігання - додали компоненти крові та лікарські засоби, передає УНН із почиланням на пресслужбу Укртрансбезпеки.

Деталі

За дорученням Міністерства відновлення розробники проєкту єЧерга внесли до Системи оновлений перелік товарів, які мають пріоритет при перетині кордону або потребують особливого режиму зберігання. Доповнення було внесено на виконання рішення Уряду.

"В переліку кодів УКТЗЕД з'явились компоненти крові та лікарські засоби", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними Укртрансбезпеки, для включення в перелік коду УКТЗЕД необхідно звернутись до профільної асоціації виробників таких товарів. Профільна асоціація передає таку інформацію вищому органу виконавчої влади, який формує та реалізує державну політику у відповідній сфері. За ініціативою такого органу Урядом може бути ухвалене рішення про розширення переліку кодів товарів, які включені до переліку.

Антоніна Туманова

Суспільство

Популярні

Новини по темі

ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Кіровоградщини

 • 24563 переглядiв

ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Харкова

 • 22709 переглядiв

Ігнат: перехоплені та вцілілі "шахеди" - це робота й РЕБ

 • 21159 переглядiв